Chaa Creek Ecolodge

77 Burns Avenue San Ignacio, Cayo
6 vertinimų
9.00/10.00
+501-824-2037

Tarptautiniu mastu pripažįstamas kaip viena iš geriausių pasaulio ekologines poilsiavietes, Chaa Creek yra per pirmykštį 365 akrų pobūdžio atogrąžų miškų, ribojasi su ramia Macal upės ir Majai kalnai papėdėse rezervui. Spalvingas sodo takai jungia 23 name būstą, puikus restoranas, džiunglės poilsio ir konferencijų centras ir baseinas, SPA Hilltop, Gamtos istorijos centras, Butterfly Farm, Maya vaistinių augalų takas ir nuošalesnėse Macal River Camp.

Apgyvendinimo galimybės apima mielas šiaudinius name kambariai, apartamentai ir vilos su patalpų ir lauko privati ​​sūkurinė vonia ir sundecks apsuptas sodrus atogrąžų sodai. Mylios atogrąžų miškų takai yra puikus žygiai, kalnų dviračiais, jodinėjimas ir vadovaujasi pasivaikščiojimo.

Įsikūręs Maya Heartland, Chaa Creek yra per 70 majų svetaines, ir yra glaudžiai turtingiausių ir labiausiai intriguojančių senovės majų šventyklos ir Antikos miestų. Mūsų atogrąžų rifų paketai atveria neįtikėtinas įvairovę Belize nuo Majai Kalnai apsvaiginimo Belizo barjerinis rifas.

Tiesa <Belizean patirtį tiek nuotykių ir atsipalaidavimo galimybes tiems, kurie ieško ir apdovanojimai Žalioji praktika, Chaa Creek yra pripažintas paskirties pasirinkimo.

Pridėti savo vertinimą

Švara
Patogumas
Vieta
Patogumai
Personalas
Kainos ir kokybės santykis
Užsisakykite viešbutį
Nuo:
Iki:

Foto galerija

Belizas, Belmopanas