Indochina Explorer Tour

House 12, Lane 22, Pham Than Duat Street, Mai Dich Commune, Cau Giay District, Hanoi city, Vietnam.
4 vertinimų
7.75/10.00
+84-4 85877869

Indokinijos turizmas (įskaitant Vietnamas, Laosas ir Kambodža) pramonė vystėsi labai sparčiai. Mes esame vietos paramą, kurie gali padėti jums išvengti nereikalingų problemų ir įvyksta netikėtų dalykų apie savo keliones.

Kas mes esame
Indokinijos Explorer Tour pirmaujanti Vietnamas kelionių operatorius Indokinijos (įskaitant Vietnamas, Laosas ir Kambodža). Mes siūlome kelionių paketus, Privacios ekskursijos, regioninių skrydžių, pervedimų, viešbučių rezervacija, automobilių nuoma. Mes teikiame daugiau nei reguliariai turai Vietnamas, Laosas ir Kambodža savo "miestų, kaimų, kraštovaizdžių ir kultūros vertybių - mūsų tikslas yra, kad duoti jums tikrai įsimintina Kelionių patirtis nuo to momento, kad jums siųsti mums elektroniniu paštu arba bendrauti su mumis bet kuriuo būdu.

Indokinijos Explorer Tour oficialus Vyriausybės registruotų Vietnamo kelionių organizacija, kuri buvo vykdoma nuo 2007. Indokinijos Explorer Tour prekių ženklai arba markės pavadinimas angliškai kalbančių rinkos.

Per daugiau nei 3 metų mes įsteigė tvirtas santykius su didžiausiais aviakompanijomis, viešbučių ir vietinių kelionių organizatorių visoje Indokinijoje. Tai suteikia mums galimybę pasiūlyti daug įvairių gerai suprojektuoti turai už geriausias kainas.

Ką klientai sako apie Indokinijos Explorer Tour
Užsakymas kelionių, individualų kelionės programos, ekskursijos ir trumpas ekskursijas internete
Mes teikiame greitą atsakymą, profesinės kelionių dizainas, prieinamomis kainomis, ir be rūpesčių klientų aptarnavimo.

Mūsų misija
Mūsų misija yra organizuoti keliautojų visų Vietnamas, Laosas ir Kambodža pamatyti ir patirti tikrą Indokinijos ir jūsų ne tik žiūrovams, bet dalyvauti, sužinoti apie mūsų istoriją, mūsų kultūra, patenkinti žmonės, mėgautis skanus maistas ir grįžti namo, žinant, kad mes visi esame pasaulio "Žmonės".

Mūsų tikslas yra malonumas kiekvienam klientui, kiekvieną kartą, per išskirtinę individualizuotas paslaugas! Mūsų internete kelionių konsultantai bus su jumis nuo pat pirmųjų elektroninio pašto žinutę ar telefono budėjimo akimirką, kai grįžti namo. Mes esame pasiryžę patenkinti kliento pageidavimus ir klientų atsiliepimus (info@indochinaexplorertour.com) nuolat įvertinti, kaip mes galime pagerinti mūsų paslaugas.

Ši interneto svetainė yra sukurta, kad jums lengvai rasti susijusios informacijos kelionės metu kelionės planus ir saugus, efektyvus ir ekonomiškai veiksmingu būdu.

Kaip oficialus turizmo nario Vietnamo administracijos narys (tarptautinio kelionių operatoriaus licencijos)

Įveskite bet mūsų gaminių puslapius ir rasite parengti įvedimas - visiškai su nuotraukomis ir išsamios maršrutus.

Kur mūsų klientų atvyksta iš
Indokinijos Explorer "Tour Travel Service, Vietnamas, Laosas ir Kambodža angliškai kalbančių žmonių. Iš tiesų, mūsų klientai atvyksta iš viso pasaulio. Kadangi anglų kalba yra pasaulio kalba, angliškai kalbančių žmonių yra kiekviename pasaulio kampelyje.

Mūsų klientai yra daugiausia iš JAV, JK, Kanada, Australija, Naujoji Zelandija, Nyderlandai ir Singapo.
Mūsų klientai taip pat Vokietija, Prancūzija, Izraelis, Japonija, Pietų Korėja, Malaizija, Pietų Afrika, Rusija, Artimieji Rytai, Brazilija ir tt

Kur mes galime organizuoti keliones mūsų klientams
Indokinijos Explorer "Tour kelionių paslaugos, visų Indokinijos dalys (Vietnamas, Laosas ir Kambodža)

Vietnamo mūsų klientams iš populiariausių vietų: Halong Bay, Hanojus, Sapa, Hue, Hoian, Nhatrang, muine - Phan Thiet, Dalat, Ho Chi Minh City, Mekong Delta, Phu Quoc

Populiariausių vietų Laoso mūsų klientams: Luang Prabang, Vientiane, Xieng gandai, Vang Vieng ...

Kambodžos mūsų klientams iš populiariausių vietų: Siem Reap (Angkor šventyklos), Pnompenis, Sihanoukville Battambang, Kratie ...

Pridėti savo vertinimą

Kainos
Asmeninės pagalbos
Paslauga suteikia
Bendrą pasitenkinimą
Užsisakykite viešbutį
Nuo:
Iki: